Gazdaság

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Pénz és örök élet

2016.10.19. 08:06

Budapest – Október 20-án 19 órakor folytatódik a Pénzből érték elnevezésű Képmás-est sorozat a Várkert Bazárban. Az estek témái a pénz és mai életünk, kultúránk kapcsolata. A cél, hogy korunk annyit használt, de talán sokszor nem a helyén kezelt fogalmát, a pénzt körbejárjuk és szakértőkkel, ismert emberekkel, művészekkel próbáljuk helyre tenni szerepét az életünkben, hogyan teremthetünk a pénzből valódi értéket.

Tovább olvasom

Inspiráló és interaktív műhelykonferencia a vezetésről

2016.09.22. 14:05

Budapest – Vezess ott, ahol vagy. - szól a GLS szlogenje nemcsak a nagyvállalatok vezetőinek, hanem a civil szféra, a család, a közszolgálat, az oktatás és a gyülekezetek irányítóinak is. A GLS (Global Leadership Summit) Nemzetközi Vezetői Konferencia egy olyan világszínvonalú esemény, amely segítséget nyújt a résztvevőknek, hogy jobb, eredményesebb vezetővé váljanak.

Tovább olvasom

Elméleti kérdések, gyakorlati válaszok

2016.06.09. 09:39

Debrecen – A debreceni Megújuló Energiaparkot június első hétvégéjén olyan látogatók vették birtokba, akik szerettek volna jobban megismerkedni a megújuló energiaforrásokban rejlő lehetőségekkel. Az egyre közismertebb napelemek és napkollektorok mellett itt más fejlesztésekkel is találkozhattak.

Tovább olvasom
Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon