Rólunk

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Rólunk

A PAX Televízió fő célja és alapvető törekvése, hogy megteremtsen egy olyan médiaszolgáltatást a történelmi keresztény egyházak hathatós közreműködésével, amely megalapozza a magyar nyelvű régió fejlődéséhez szükséges erkölcsi és vallási értékek bemutatását és erősítését.

A PAX Televízió 2001 decembere óta működő csatorna, melyet a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011-ben a 1033/2011 sz. határozatával közösségi médiaszolgáltatóként ismert el. Vételkörzetünk körzeti, kódolt. Terjesztése analóg és digitális kábel, IP-alapú és műholdas átvitellel történik.

A műsorszolgáltatásunk a hét minden napján 09:00 órától 01:00 óráig tart.

A televíziócsatornánk elsősorban lélekemelő, az emberi lelkeket megnyugtató, az emberi gondolkodást jó irányba formáló, valamint a jó tevékenység gyakorlását ösztönző, az összefogást előmozdító műsorokat közöl, amelyekből csak a lelki béke sugárzik, és amelyekbe semmi erőszak, trágárság, pornográfia és erkölcstelenség nem kerül bele.

Kiemelt célunk, hogy informáljunk és szórakoztassunk!

Figyelmet fordítunk a hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre, de megjelenik tartalmainkban a család, a gyereknevelés és a közösség témáin túl a pszichológia, az egészség is. A csatorna elérhető a következő műsorterjesztőknél: DIGI, UPC, Invitel, Tarr, KABESZ és további több, mint 100 szolgáltatónál.

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

tv műsor

Kövess a facebookon