A technopuccs dosszié

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

A technopuccs dosszié

Bitó László

Argumentum kiadó
2007
126 oldal
134 g

1.850 Ft

A regénybeli írót felkeresi egy, titokzatos hölgy, aki még titokzatosabb történettel áll elő, s letesz az író asztalára egy dossziét: A technopuccs dossziét...
Bitó László minden eddigi művétől műfajilag élesen eltérő módón egy krimivel, méghozzá „politikai krimivel" állt elő. Bevezetésként írja: „Bármi hasonlatosság élő személyekkel, mai eseményekkel nem a véletlen műve". Valóban, annak ellenére, hogy a puccs egy képzeletbeli dél amerikai országban, Partalóniában zajlott le, a modern technológia máshol is alkalmazható: az ügy érdekében mindent kockáztató, testét is bevető, érdekfeszítő oknyomozó újságírónő Helena Sanchez (Szántó Ilona) naplóján keresztül beláthatunk a politikai élet, a pártok kulisszái mögé. Meg az erőszakos múltból születhető jövőbe is: „Mindazoknak, akik nem - vagy nem elég nyilvánosan és hangosan - támogatták Alverez kormánydöntő kampányát, jogfosztottan, megélhetésükért aggódva, az egyre kilátástalanabb jövőtől rettegve kellett élniük; de mindenki azt remélte, hogy hatalomra kerülésük után legalább az utcai összetűzések megszűnnek. Nem így történt (...) a SBL-nél szélsőségesebb nacionalista csoportok is felduzzadtak és - vérszemet kapva - részt követelnek a hatalomból." Olvashatjuk ebben a krimi-regényben.

Amennyiben további információra van szüksége a szerzőről és könyveiről,
kérjük látogassa meg a www.laszlobito.com oldalt.

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink