Istenjárás

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Istenjárás

Bitó László

Aura Kiadó
1994
346 oldal
361 g

1.000 Ft

Az Istenjárás Bitó László impozáns „Trianon trilógiájának" első kötete; voltaképpen a második világháború, majd a megszállás árnyékában játszódó családregény.

Tibi, a kíváncsi kisfiú felismeri, hogy a háború véget vet biztonságos, boldog gyermekkorának. Az ő szemével láthatjuk, az ő egyénisége közvetítésével érzékeljük a háború előtti úri középosztály növekvő aggodalmait, félelmeit, megosztottságát, olykor összefogását. És sokak nyomorúságát. Tibivel és családjával gyerekek és nagyszülők egyaránt átélhetik a háború - a bombázások és az ostrom - és az azt követő rövid fellélegzés után az orosz megszállásban és a ránk erőszakolt moszkovita diktatúrában a rettegést. A legmélyebb elkeseredést és az élni akarás diadalait. Nehéz idők történelmi hátterében élesebben jelennek meg ezekben a -- minden korosztályhoz szóló -- családregényekben a szülők és nagyszülők, a testvérek és barátok, az iskolai, társadalmi kapcsolatok és konfliktusok, meg a felnövekedés örök problémái.

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink