Segítség, segítünk

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Segítség, segítünk

Bereczki Sándor

Emberbarát Alapítvány
2002
156 g

1.200 Ft

Az Emberbarát Alapítvány Alkohol és Drogrehabilitációs Intézete az alkohol- és drogmentesség kialakításában, illetve megőrzésében nyújt segítséget a klienseknek. Tapasztalataink alapján állítjuk, hogy ha a rehabilitációt (egészségügyi, pszichés, spirituális, erkölcsi felépülést) nem követi a reszocializáció (a társadalomba való visszailleszkedés), akkor a kliens nem marad tartósan talpon, nem lesz társadalomképes.Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kipróbált módszerek, kiérlelt, jól működő programok, a kutatásaink, felméréseink, tapasztalataink eredményei mások számára is hasznosíthatóak legyenek. Ezért gondozásunkban már több drogprevencióval, rehabilitációval és reszocializációval kapcsolatos könyv, kiadvány jelent meg. Prevenciós programjaink során országszerte több ezer drogtesztet készítettünk és értékeltünk. Végeztünk egy mentálhigiénés összehasonlító vizsgálatot és felmérést Kőbánya egyik leghátrányosabb lakótelepén, egyik PHARE-projektünk keretében.

A kábítószer-fogyasztással, a terápiás módszerekkel és hatékony alkalmazásukkal foglalkozó könyvek, kiadványok, módszertani anyagok szerzője Bereczki Sándor.

 

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink