Szex... Mi Isten igazsága?

Értesítést kérek a műsor kezdéséről

Kövessen minket a Facebookon!

A Facebookon is megtalál minket!

Hírek, érdekességek, fotók, videók nap mint nap!

facebook.com/paxtv

bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Írjon nekünk!

Szex... Mi Isten igazsága?

Jill Southern

Ellel Ministries
2008
137 oldal
170 g

1.980 Ft

Miközben a szexualitást illetően az Egyház mércéje lehet, hogy magasabb, mint a világé, az mégis gyakran meg sem közelíti az Isten mércéjét. Olyan világban élünk, amely eltorzította a szexualitás Isten szerint való fogalmát. Ennek eredményeként sok keresztény bűntudatban él vagy, megfelelő ismeretek hiányában, küszködik olyan helytelen múltbeli döntések vagy bűnök következményeivel, melyeket mások követtek el velük szemben.

Ez a könyv reményt és helyreállást hoz a szabadságot keresők számára, és nagy segítséget nyújt azoknak, akik olyan embereket akarnak lelkigondozni, akik valamilyen szexuális csapda áldozatai lettek.

Ez a könyv a Sovereign World által kiadott "Igazság és szabadság" sorozat része, amely az Ellel Ministries International népszerű tanító programján alapszik.

Értesüljön elsőként
híreinkről, eseményeinkről

Kövess a facebookon

Adománygyűjtés a PAX Televíziónak!

A PAX Televízió munkatársai azon fáradoznak, hogy minden jelentős keresztény eseményről tájékoztassák Önöket, elvigyék otthonukba azokat az élményeket, amelyeken Önök személyesen nem vehetnek részt. Köszönjük, hogy eddig is minket választottak és bízunk abban, hogy közös összefogással sikerül biztosítani csatornánk jövőjét!

Híreink

További híreink